XMas Series: Ai grija de tenul tau cu 2 produse perfecte♥

by

Colinde in fundal, o ceasca de ceai fierbinte langa tine, acoperita de perfecta paturica alba, inconjurata de perne pufoase si dragute… Astfel incepe o dupa amiaza perfecta.

Chiar iubesc aceasta perioada a anului cand tot ceea ce poti face este sa te relaxezi, sa urmaresti un film sau un serial bun in bratele iubitului tau si sa bei mult mult ceai sau ciocolata calda.

In timpul acestei dupa amiezi confortabile, tot ceea ce ai nevoie este o baie cu spuma lunga,  cu esenta ta favorita care ar putea fi vanilia, scortisoara, caramelul, ciocolata, etc.

Si ce moment mai bun sa ai grija de corpul tau, in special de fata ta care este zilnic expusa la haos si trebuie rasfatat? In acest punct pot sa va recomand ceva ce va intensifica starea de relaxare, si anume Turkish Thermal Baths Rhassoul Clay Face Mask by Planet Spa Avon. 

Pot sa va spun ca acest produs m-a cucerit de la prima folosire si asta poate datorita aromei care este atat de dulce si nu poate fi descrisa. El chiar iti face fata atat de fina si ofera o senzatie foarte placuta.

Dupa ce termini baia, poti lua de pe raftul de langa tine Cutiuta Minunilor by Oriflame si sa o aplici pe buze, coate si calcaie. Mirosul de Caramel, Ciocolata, Cocos si Cirese te va conduce cu gandurile la zilele Craciunului, turta dulce si zapada.

Patul cald plin de paturele moi, perne, si serialul tau preferat te vor astepta. Acum poti avea Vise Placute.

Ce crezi? Care produs l-ai folosi? Unul dintre ele sau ambele?

Mi-ar placea sa va aud comentariile despre aceste produse.

That’s all for today. Good bye, my beautiful friends!

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget