Review: E.L.F. Studio Moisturizing Lipstick ♥

by

Buna, dragilor! Astazi am sa va prezint noua mea achizitie in materie de rujuri de la E.L.F. si am sa va spun ce parere am despre el. Nu este nici un secret ca daca vrei produse de makeup de calitate, dar nu vrei sa dai o suma enorma pe acestea, atunci stii imediat unde sa verifici:  E.L.F. Cosmetics. Stiu de acest brand de cativa ani, dar am doar cateva produse de la ei si asta pentru ca nu sunt un mare fan al cumparatului online.

Recent am facut o noua comanda si am adaugat si acest ruj in cosul de cumparaturi, alaturi de alte produse pe care mi le doream de ceva timp. Imi doream o nuanta de rosu care sa imi complimenteze nuanta pielii si care nu este prea comuna. Pe site erau mai multe nunate de rosu dar nu imi puteam da seama prea bine daca nuanta cautata se afla si ea pe acolo. Asa ca am selectat una dintre ele si am sperat sa am noroc. Cand coletul a ajuns acasa si am vazut rujul, m-am indragostit instant de nuanta dadu-mi seama ca era cat se poate de identica cu nuanta pe care mi-o doream. (nuanta: Red Carpet)

IMG_2153

The word “moisturizing” describes this product perfectly. It is super hydrating and it almost looks like you used a lipgloss on top of the lipstick. It’s not shimmery, but it’s not dull neither. What do you think, guys? I am sure I will take another one in another shade!

Cuvantul “hidratare” descrie cat se poate de bine acest produs. Este foarte hidratant si arata pe buze de parca ai folosit si un gloss pe deasupra. Nu este perlat, dar nici mat. Ce credeti? Eu cu siguranta voi lua inca un ruj intr-o nuanta diferita!

Il puteti comanda aici.

That’s all for today. Good bye, my beautiful friends!

12 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget