Afternoon at Boudoir Studio+ New Look♥

by

Buna, fetelor! Astazi am sa va povestesc despre vizita la Boudoir Studio Prive din Cluj Napoca. In urma cu o luna am cunoscut-o pe Andra Rarau la Targul de Nunti, cand mi-a facut parul; si trebuie sa va spun ca mi-a placut foarte mult de ea. Eu mereu ma atasez de cineva destul de repede, asta devenind o problema de multe ori. De asemenea, mai patesc si sa imi devina o persoana antipatica de la prima vedere. De data aceasta, mi-a placut foarte mult de Andra datorita modului in care a vorbit cu mine, aratand ca este o persoana atata de draguta si calda, si mai ales faptul ca mi-a ascultata parerea si ideile cu privire la coafura ce urma sa o realizeze. La finalul evenimentului, ne-a invitat pe mine si pe Ana la salonul in care lucreaza in cazul ca ne dorim o tunsoare.

Saptamana trecuta, in timp ce aveam una dintre acele discutii cu draga mea Ana, despre viata, blog, stiti voi, acele discutii lungi pe care le avem cu prietenele noastre bune, ne-am hotarat sa facem o programare la Boudoir Studio pentru un nou look ( in cazul meu :) )

Primul lucru la care m-am gandit dupa ce am intrat: trebuie sa mergeti acolo! Trebuie sa o cunoasteti pe Andra si sa lasati mainile ei magice sa aiba grija de parul vostru pentru ca trebuie sa admit ca mi-a placut rezultatul final foarte foarte mult!

Pentru ca eram foarte nerabdatoare, bineinteles ca Ana m-a lasat pe mine sa merg prima si de aici a inceput partea interesanta. De asemenea, am primit si o diagnosticare a scalpului care aparent nu este atat de sanatos pe cat credeam ( pentru ca am folosit sampon anti-cadere, scalpul meu este foarte uscat si momentan se descuameaza). Pe langa asta am mai aflat si ca nu stiam sa imi spal parul corespunzator, iar cand Andra a facut acest pas m-am simtit minunat, chiar daca m-a gadilit putin! :)

DSC_7483

DSC_7501

DSC_7503

DSC_7510

DSC_7514

DSC_7519

DSC_7522

DSC_7530

DSC_7539

DSC_7601

DSC_7607

DSC_7658

Mi-a placut la nebunie rezultatul final si sunt convinsa ca peste 4-5 luni imi voi face o noua programare la Andra. Obisnuiesc sa merg la tuns la fiecare 4-5 luni si de aceea parul meu creste foarte repede si e destul de sanatos, chiar daca il vopsesc. Pentru tunsoarea mea, din cate am inteles, Andra a folosit tehnica gaurii de cheie, pentru a avea mai mult volum.

Boudoir Studio Prive poate fi gasit pe Calea Turzii nr. 85, Cluj-Napoca si puteti sa va faceti programarile la urmatoarele numere:

0722 390 1070736 621 009 / 0371 142 959

Cum vi se pare noua mea tunsoare? Voi cum preferati sa aveti parul: lung, mediu sau scurt?

That’s all for today. Good bye, my beautiful friends!

5 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget