How To: Transform a simple notebook in your cute monthly planner♥

by

Buna, iubitelor! In ultima vreme sunt numai cu capul in nori, mai mereu fericita si asta datorita pastilelor ce le iau. Haha :) Este vorba de vitaminele si mineralele de care are nevoie corpul meu si pe care le iau de o luna, astfel viata mea s-a imbunatatit!

Acum am sa va arat cum arata si cum am ajuns la acest interior dragut al agendei mele. Am descoperit aceasta pasiune/ obsesie in urma cu cateva luni, urmarind video-uri pe YouTube ( cele ale Belindei Selene) si acum m-am gandit ca ar cam fi timpul sa impartasesc pasiunea mea si cu voi. Pentru ca aici in Romania nu gasim la tot pasul lucruri dragute asa cum sunt in State, trebuie sa ni le facem. Totusi au inceput sa apara si la noi washi tape ( acel “scoci cu model”) si seturi de sticky notes( Thank You God!!). Tot ce mai urmeaza ar fi sa se iefteneasca acele washi tape care sunt mult prea scumpe pentru modelele ce se comercializeaza aici, si sa apara si mai multe stickere pentru plannere si nu numai pentru peretii si caietele fetitelor de 12 ani.

Toate materialele folosite de mine in acest video le puteti gasi in IPB care este situat la etaj in Iulius Mall, Cluj Napoca. In urma cu cateva luni am comandat si cateva washi tape de pe amazon.uk pentru ca pretul nu se compara cu ce se afla aici, si macar aveau un design ca lumea, fara sa fie transparente. Ar cam trebui sa ajunga pe saptamana viitoare; le veti vedea in viitoarele clipuri. De vreme ce sunt atat de indragostita de aceasta activitate, am inceput si eu o serie pe care o puteti gasi pe Instagram sub hashtagul

#planningwithjuliahasch.

Va voi arata de fiecare data de unde puteti achizitiona diferite sticky notes, stickere, washi tape si alte obiecte, la preturi cat mai mici, accesibile pentru noi toti.

Daca mai aveti orice alte intrebari cu privire la materiale, nu ezitati sa ma contactati pe Facebook  AICI.

Apreciez fiecare comentariu din partea voastra, si imi place mereu sa aud daca v-am inspirat sau ajutat cu ceva, asa ca nu uitati sa imi scrieti parerile voastre mai jos!


That’s all for today. Good bye, my beautiful friends!

No tags 9 Comments 0
9 Responses
 • Cristina Cioba
  martie 18, 2015

  As you probably already guessed, I kind of read all your blog, haha, but then I came back to comment in the first post! :) I love your idea of transforming a plain notebook into this sweet sweet thing! The truth is the monthly planners are so expensive even on ebay, so yours is like the best option!

  Love,
  http://ciobacristina.wordpress.com

  • Julia Hasch
   martie 18, 2015

   I am so happy! They are so expensive and simple, that’s why made this video, to show to other girls how cute our notebooks can be even with materials from our country. :)

 • Alina Nois
  martie 18, 2015

  Awesome! Imi place cum ai transformat un caietel banal in ceva super pretty. <3 Thumbs up! :D

 • cris
  martie 18, 2015

  Foarte, foarte dragut ti-a iesit! <3
  Nu stiu daca as avea rabdare sa imi fac, dar daca l-as primi gata facut, nu m-as supara :)))

 • Andreea
  martie 18, 2015

  Arata atat de dragut! Acum imi decorez si eu agenda, insa a mea e spatamanala, hihi, notez acolo cum trebuie sa merg la facultate si la job and stuff.
  Foarte draguta ideea ta si imi place cum ai decorat-o!
  Kisses
  http://www.andreeaserban.ro

 • lady fur
  martie 30, 2015

  Ciao Bella

  I love your blog and always I comment it. Please could you comment my last post? It’s really important for me =)
  As always I love your style. Please send me your instagram name I will follow you.

  xoxoxo
  Lady Fur

  Post :http://www.welovefur.com/travels/fur-execellence-in-athens-2015-gala-party-and-fur-guest/

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget