DIY Planner Covers♥

by

Buna, dragilor! In urma cu cateva saptamani m-am decis ca vreau sa am un canal de YouTube cum trebuie, unde sa postez regulat si am asteptat destul de mult pana am reusit sa am materialele potrivite pentru a trece la treaba. Acum chiar sunt pregatita pentru a-mi “incepe” canalul de YouTube. ( el contine deja cateva video-uri dar niciodata nu am postat regulat). Incepand de acum voi incarca un nou video in fiecare saptamana si anume sambata sau duminica; trebuie sa ma decid in ce zi exact.

Unii dintre voi poate ca stiti deja ca sunt indragostita de planning si ca in Romania este destul de greu sa iti gasesti agenda perfecta. De aceea m-am decis sa imi fac rost de materiale si sa imi creez o agenda pe placul meu. In acest video, cel de-al doilea din seria #planningwithjuliahasch, veti putea invata cum sa va creati propriile coperti pentru un caiet cu spirala simplu, ce nu e prea atragator. De asemenea, in acelasi mod veti putea sa va faceti si placi pentru a atasa diferite sticky notes pe care le folositi zi de zi. Pe langa asta, veti vedea practic cum puteti sa atasati orice foaie, cartonas, plic de spirala ca si in orice alta agenda cu inele. ( nu prea stiu cum se numesc)

Toate materialele folosite le gasiti in IPB Cluj Iulius Mall sau Polus Center. Tipul de hartie pe care am printat imginile este  A4 250 GR . Bineinteles, puteti sa folositi orice foaie cartonata dar care este cat de cat lucioasa. Imaginile folosite sunt luate de pe weheartit.com, iar cea folosita pentru coperti este ajustata in PhotoShop.

11160081_969623786389842_1556071379_n

11158859_810109732399571_370286245_o

Nu uitati sa va abonati la canalul meu de YouTube pentru a nu pierde nici un video. Ce spuneti de felul in care arata plannerul meu acum?

download

8 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget