Prezentare: Setul de pensule de machiaj Bella & Bear♥

by

Buna, dragilor! Vinerea este aici si cu ocazia aceasta si un nou video pe canalul meu de YouTube. Nu uitati sa va abonati asa incat sa nu pierdeti nici un video. Acesta de astazi este unul mai special si asta pentru ca este primul in care ma vedeti vorbind in fata camerei.

Setul ” The Kitten” este cel mai nou produs al firmei Bella & Bear si astazi puteti sa vedeti pensulele si sa auziti opinia mea despre ele. Acestea sunt de inalta calitate si ceea ce mi-a placut enorm la ele a fost faptul ca unele au parul alb. Sunt profesionale si sunt cele mai bune pensule pe care la-am avut vreodata. Cred ca acest set este o varianta superba pentru pensulele de la Real Techniques si Sigma si asta pentru ca nu avem cu totii un buget destul de mare pe care sa il alocam unor pensule de machiaj.

Din acest set am 4 pensule preferate: cea mica flat kabuki pe care o folosesc pentru fondul de ten, cea care are parul jumatate alb jumatate negru si cele 2 pensule albe pentru blending.

De asemenea, nu uitati sa folositi acest cod de 25% reducere: JuliaH25 , care este valabil pana la 31 Decembrie 2015 si pe care il puteti folosi pentru Amazon UK, Germania, Franta si USA.

Le puteti achizitiona de aici: http://amzn.to/1GeQISD

Fara alte detalii haideti sa urmarim videoul:

DSC_0026

DSC_0041

Voi ce parere aveti despre ele?

download

9 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget