Stickere & Project Life Cards

by

Buna, dragilor! Daca tot nu am postat mai nimic dupa ce am primit agenda de la Kikki.K, acum trebuie sa ma revansez, nu? La inceput eram foarte sigura ca voi face multe videouri pe aceasta tema, insa lipsa inspiratiei in momentul in care vroiam eu sa filmez nu m-a prea ajutat. Chiar si procesul in sine, de a “craftui” si filma in acelasi timp era destul de greu; trebuia sa ma concentrez in prea multe parti si ceva tot avea de suferit. Asa ca, pe blog veti gasi multe articole de acest gen de acum in colo si eu sper ca voi sa fiti la fel de entuziasmati ca si mine!

Astazi vreau sa va vorbesc despre noile mele stickere, de unde le-am luat si cum le-am aranjat in agenda mea.

DSC_0571

In primul rand, eu imi gasesc mereu materialele pentru planner pe Pinterest. In ultima vreme au fost foarte activa acolo si am adaugat destul de multe “free printables”. Deci, daca vreti sa vedeti ce mai gasesc, va invit sa dati follow la folder AICI.

DSC_0577

Aceste stickere le-am printat pe foaie autocolanta. Am avut ceva probleme si asta pentru ca imprimanta ondula putin foile acestea.. Dupa ce am decupat fiecare piesa in parte, aspectul lor era impecabil si se lipeau perfect normal.

Ce am printat eu:

DSC_0578

Aceste stcikere se gasesc AICI si AICI.

DSC_0600

Aceste stickere pot fi downloadate de AICI.

DSC_0594

Am printat si niste carduri pe foi cartonate, de 250 gr.

Aceste carduri pot fi gasite AICI. DSC_0587

 Acum am sa va arat cum mi-am decorat eu agenda pentru luna noiembrie.

DSC_0631

DSC_0628

Ce parere aveti? Voi cum obisnuiti sa va aranjati agendele?

2 Responses
  • Addicted Cristina ❤
    octombrie 27, 2015

    Super ideea cu printabilele de pe pinterest, o voi pune si eu in aplicare. Arata mega draguttt cum ai decorat luna noiembrie ❤

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget