Eu nu vreau sa ma mai joc cu sanatatea!

by

Daca exista cineva pe lumea aceasta care sa aiba cel mai slab sistem imunitar, aceea sunt eu! Nici nu stiu daca a existat o sesiune de examene in care sa nu ma imbolnavesc, in special iarna… De la stres si oboseala mereu imi incheiam sesiunea cu o gripa, dupa care faceam otita sau conjunctivita si asa mai departe. Sesiunea aceasta m-am imbolnavit pe la jumatate si am tot tinut-o asa pana mi s-a incheiat vacanta. Eu stiu de la mami meu ca daca simti ca te ia raceala, primul lucru pe care trebuie sa il fac este sa iau vitamina C si sa beau multe ceaiuri fierbinti.

De 2-3 saptamani am inceput sa am foarte mare grija de sistemul imunitar, pentru ca sesiunea aceasta organismul meu a fost la pamant ( mult mai slab decat datile trecute). Ce am facut? Am luat cate 6 pastilute masticabile de vitamina C pe zi plus alte comprimate pentru imunitate. In momentul de fata ma simt mult mult mai bine si sper eu ca imi voi reveni complet si voi putea “zburda” din nou cat de curand. :)

DSC_1097editedbetter

Si exact in aceasta perioada in care am inceput sa ma ingrijesc mai mult de organismul meu, Solaris mi-a venit in ajutor cu mai multe produse care se pliaza perfect pe nevoile mele si ale tuturor persoanelor, banuiesc, in aceasta perioada.

DSC_1098edited

Eu astazi am sa va arat ce am primit in aceasta cutie superba, inspirata parca din natura, iar saptamana viitoare am sa va arat si partea a doua!

DSC_1104edited

De curand, Solaris a lansat o noua marca de remedii naturale, Benefica. Pot sa va spun de pe acum ca am sa termin toate aceste cutii, chiar daca una dintre ele este pentru copilasi si asta pentru ca ma asteapta o perioada stresanta ( voi da licenta in vara), iar vitamina C este cunoscuta pentru fapul ca combate acest monstrulet prezent in viata mea permanent ( stresul).

DSC_1116edited DSC_1118edited DSC_1120edited

Pe langa aceste comprimate, am mai primit in cutie si alte ingrediente necesare pentru a trece peste vremea friguroasa de afara: ceai de rooibos si mere, vafe cu miere, un borcan de miere cu fagure si o albinuta draguta care sa imi lumineze seara.

Deja stiu ca va trebui sa ma bat cu mai multe persoane pentru aceste vafe, dar sper ca voi prinde macar una.

DSC_1108edited

Si acum daca tot v-am spus povestea mea, chiar #vreausastiu cum va ingrijeau parintii vostri cand erati mici si va lua raceala?

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget