In ultima vreme…

by

De pe la Craciun am disparut complet de pe blog si asta pentru ca nu am reusit niciodata sa ma impart intre aceasta pagina si canalul de pe YouTube. Zilele trecute m-a intrebat o prietena daca m-am lasat complet de scrisul pe blog si i-am spus ca da! Insa, de ieri m-a apucat un dor de a-mi asterne gandurile pe pagina mea, in locul meu virtual care aproape 2 ani de zile mi-a fost “a doua casa”.

Stiu ca am spus de multe ori ca ma voi intoarce aici si scriam un articol dupa care dispaream din nou. Pot sa spun ca de aceasta data  simt ca ma voi intoarce pe blog cu adevarat! De ce? Pentru ca vreau sa fac review-uri aici si asta pentru ca pe YouTube nu poti pune un video in care sa vorbesti doar despre un anumit produs. De asemenea, sunt zile in care imi doresc sa imi exprim parerea din patul meu, imbracata in pijamalele calduroase, cu parul prins intr-un coc imperfect si fara sa port machiaj.

Mi-am ales un moment cam prost, pentru ca mai sunt cateva luni si voi avea de dat licenta, insa sper eu ca voi reusi sa fac fata . :)

M-am gandit astazi sa fac aici o mica “recapitulare” cu videourile postate in ultima vreme.

Aceste doua video-uri au fost create cu scopul de a ajuta fetele care vor sa se apuce de vlogging si care nu stiu ce anume sa faca. Eu am adunat multe informatii inainte sa ma apuc chiar eu de  filmat si pot sa spun ca m-au ajutat destul de mult. Pe parcursul ultimelor 9 luni, mi-am dezvoltat si mai mult cunostintele legate de acest domeniu si m-am gandit sa le impart si cu voi . :)
V-am prezentat si un top 3 al produselor preferate din mai multe categorii. Sper ca v-a ajutat! 
Am reinceput si seria de #PlanningwithJuliaHasch. 
Si v-am provocat sa imi spuneti si voi de ce va iubiti parul atat de mult!
V-am pupat! Iulia

No tags 3 Comments 0
3 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget