Cel mai hidratant sampon si balsam NIVEA| Review

by

Incerc sa fac acest review de o luna. Sau nu.. Mai bine de doua. Si numai nu am reusit sa ma mobilizez. Am mai vorbit eu despre aceste 2 produse si intr-un video anterior, dar am zis ca merita sa fac si o postare speciala pentru ca sunt mult prea bune! Este vorba de samponul si balsamul de la Nivea din gama Repair & Targeted Care, care m-a dat pe spate complet. Nu ma asteptam sa fie atat de wow.

dsc_0007e

In primul rand, probabil ca de acum stiti ca am parul vopsit. In momentul in care am inceput sa folosesc acest duo, aveam varfurile vopsite doar din vopsea. Parul meu nu era decolorat si era chiar foarte sanatos. Samponul si balsamul de la Nivea i-au oferit o hidratare teribila. Dupa ce am folosit pentru prima data aceste 2 produse, am uitat ce e o masca, ce e un ulei & co. Totusi, inainte sa imi indrept parul cu placa si dupa, am aplicat un ulei pentru hidratare de fiecare data.

De o luna, cred, mi-am vopsit parul din nou, de aceasta data Laura de la Zen Studio mi-a facut un decapaj, dupa care m-a nuantat. Acum simt ca parul meu este putin mai uscat decat inainte, insa nu e chiar atat de evident. Samponul si balsamul din gama Repair & Targeted Care m-a ajutat sa tin sub control aceasta problema. Acum, insa, aplic mai multe produse de hidratare dupa ce il spal.

dsc_0008e

Intr-o saptamana am facut pauza de la aceste produse si am folosit alt duo de sampon si balsam. Well, parul a fost muult mai uscat decat ma asteptam si cand m-am reintors la Nivea, my hurrr was fine again.

Deci, sper ca m-am facut inteleasa. Iubesc aceste produse si impreuna fac o treaba minunata. Este super important sa le folositi impreuna. Fiecare gama este conceputa astfel incat produsele sa lucreze impreuna. Daca luati un produs de la o firma si altul de la alta, efectul nu va fi cel asteptat.

Dupa ce am postat ACEST VIDEO, multe dintre voi mi-ati spus ca aveti deja duo-ul si ca va place si altele ca doar l-au incercat si vor sa si-l cumpere. Merita. Chiar merita folosite!

Voi ce parere aveti? L-ati mai folosit?

2 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget