#30daysofhealthylifestyle: MEDIUM DISASTER AGAIN!

by

Saptamana acesta am crezut ca va fi totul mult mai bine, insa nu s-a intamplat asta. Am fost foarte aglomerata, in unele zile am uitat chiar sa mananc la pranz si mancam pe la 4-5, iar apoi mi se facea foame din nou pe la 8-9. Asta s-a intamplat in primele 3 zile, adica ziua 8,9 si 10 din challenge. Atunci nu am avut timp nici de miscare, asa ca 3 zile au fost kaputt!

In cea de-a 11 zi de challenge s-a schimbat placa. Am facut miscare cum trebuie, nu am mai mancat dupa ora 7. It was all good! In ziua a 14 de challenge am facut o exceptie pentru ca astazi a inceput postul. Am zis ca daca tot e lasata secului, am sa mananc ce imi place pana la ce ora vreau!:o

Mi se pare ca este destul de greu sa ai o viata sanatoasa daca ai un program haotic. Orele de master, cum sunt puse seara, nu ma ajuta deloc. Consider ca din cauza lor nu imi pot respecta programul. In vara, cand aveam un program al meu si cand nu aveam nimic care sa ma consume dupa masa, stilul de viata sanatos venea de la sine. De fapt, de acum am cam observat ca eu nu ma inteleg cu programele astea haotice pe care mi le-a “oferit” facultatea si masterul. Clar nu sunt de mine.  Mie imi trebuie ceva fix care sa nu-mi dea peste cap mesele.

Acum sper ca urmatoarea saptamana sa fie muuult mai buna!!

Radeti acum de mine?

Sa va vad pe voi!! :lol:

1 Response
  • Miss Ametist
    noiembrie 15, 2016

    Eu nu pot rezista sa nu mananc seara,m-ai ales ca ajung acasa pe 19. Este greu sa nu mananci cand ai un astfel de program, te inteleg perfect :* !
    Miss Ametist recently posted…5 coafuri pentru scoalaMy Profile

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget