#inJHscloset: Winter Outfits with Zaful

by

Astăzi am să vă arăt câteva bluzițe pe care le-am primit recent de la Zaful.com și care se potrivesc cu vremea aceasta. Înainte de toate, am să vă dau cîteva detalii “tehnice” despre mine:

untitled

Hanoracul “Baby it’s cold outside” nu este deloc așa cum mă așteptam. Pe site pare a fi dintr-un material gros, exact ca al unui hanorac în toată regula. La culoare au gafat-o din nou. Cel pe care îl am eu este roșu aprins, iar pe site pare a fi un vișiniu. Dar puteți să dați click AICI și să vă dați și voi cu părerea. Din ceea ce mi-am dat eu seama, este defapt o bluziță. Am purtat-o cu maieu pe dedesubt și geacă și a fost suuuper ok. NU mi-a fost frig deloc! Dar, la prima vedere pare a fi confecționat dintr-un material subțirel. Ceea ce m-a determinat pe mine să îl aleg a fost mesajul. Merge de minune purtat în Ajunul Crăciunului. Pe acesta l-am ales în mărimea XL ca să fiu sigură că va arăta ca un hanorac și nu ca un body.

Baby its cold outside Zaful

A doua bluziță este un puloveraș în toată regula care îmi place la nebunie. Are acel șnur sus și mânecile clopot. Pe lângă asta mai este și foarte comfy. Ați văzut că acum e moda asta cu șnur la decolteu. Sau poate că e mai de mult timp prezent trend-ul însă pe mine abia acum m-a prins. De acesta nu am de ce să mă plând. Îmi îndeplinește toate dorințele și parcă l-aș mai vrea și în altă nuanță. Îl puteți găsi AICI, într-o mărime universală.

Pulover olive Zaful

Când am primit acestă bluză, am rămas PUFF! M-a surprins materialul și asta pentru că e ca un pluș sau ceva de genul și nu mă așteptam chiar deloc. Iar mărimea XL pe care am ales-o pare pe mine un XXL. Totuși, am purtat-o în ultima săptămână atît de des! Este foarte confortabilă, ține de cald și iți vine să te cuibărești în ea toată ziua. Mai că nu aș mai da-o jos! Pe ea o puțeți vedea AICI mai bine. Pentru fetele înalte e un must-have!

Snowy blouse Zaful

Bluza alba Zaful

Puloverașul ăsta e cel mai deosebit dintre toate, însă nu a ieșit deloc bine în poză!! Așa cum aud mereu la That’s Heart: “The camera it’s not doing it justice!”cam asta vă spun și eu acum! Trebuie să dați click AICI  ca să vedeți mai bine detaliile. Dacă aveam pe cineva să îmi facă pozele, vă dădeați seama că bluza e BOMB AF! Pe site puteți vedea toate detaliile, tăieturile fine de pe umeri și de pe spate. Ce să mai? E deosebit!! Dar din nou, eu l-aș recomanda fetelor mai înalte.

Pulover lung Zaful

Iar în final, vreau să vă prezint primul meu choker pe care l-am și purtat ieri pentru prima dată în public. Până acum nu eram fana lor, chiar mă gândeam care e treaba cu trend-ul ăsta.. Dar când am văzut produsul pe magazinul lor online, am zis că trebuie să îl am. Eu zic că mă prinde foarte bine și este și atât de ieftin! Uite-te și tu AICI. Destul de mișto, huh?

Chocker Zaful

Și ultimul articol a fost o brățară. Vara le port cel ma des pe cele de genul acesta și m-am gândit că nu ar strica să mai adaug una la colecție. Pe ea o găsiți AICI.

Bratara Zaful

Înainte să închei, vreau să vă spun că eu niciodată nu am fost pretențioasă la materiale. Nu sunt genul care să își cumpere numai bumbac, sau bluze care să aibă în compoziție ceva la % bumbac. Pentru mine contează cum arată și dacă îmi place. De asta nu am nimic împotriva bluzelor sintetice. Dacă și voi gândiți ca și mine, atunci bluzele acestea sunt ideale pentru voi.

Și pentru că îmi place mereu să fac rost de coduri de reduceri pentru voi, am și pentru Zaful.com unul: JHasch10 pentru 10% discount. 

Voi ce piesă din cele de mai sus ați purta de Crăciun?

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget