Presentare/Review: Ciate Beach House Collection♥

by

Buna, fetelor! Presupun ca deja ati auzit de brandul acesta de oje, in special despre editiile lor cu “caviar”.  Am descoperit acest produs in SEPHORA, cu cateva saptamani in urma, in timp ce verificam sectiunea cu reduceri pentru ca imi doream sa folosesc macar un voucher primit de la iubitul meu, de Craciun. Si atunci am vazut casuta aceasta draguta. V-am mai mentionat si anterior ca eu sunt genul de persoana care cumpara multe produse mai mult pentru aspectul ambalajului decat pentru produs. Cu acest set am facut exact la fel! Mi-a placut foarte mult casuta si felul in care se vedeau ojele prin gemulete, incat nu mi-a pasat ce culori aveau sau cat de speciale sunt.

IMG_2117

IMG_2120

Ca de fiecare data cand imi cumpar un produs nou, sunt mereu foarte entuziasmata si imediat ce ajung acasa il incerc imediat. De aceasta data, imediat ce am ajuns, mi-am indepartat vechea oja de pe unghii si am ales combinatia: Amazing Gracie & Party Shoes.

Untitled

Setul chiar isi merita banii pentru ca unghiutele m-au tinut aproape o saptamana fara sa se cojeasca ( chiar le-am dat jos pentru ca ma plictisisem deja), si la aplicare s-au uscat super repede!

IMG_2127

Pana acum am incercat doar cele 2 nuante de mai sus si Knickerbocker Glory. Setul este perfect pentru vara, deci presupun ca il voi folosi foarte mult in aceasta vara. Pretul la reduceri era de 50 RON.

IMG_2136

Si acestea sunt nuantele ce le contine setul. Abia astept sa le incerc pe toate! Care dintre ele este favorita voastra?

IMG_2137IMG_2138IMG_2139IMG_2140IMG_2141

Spuneti-mi in casuta de comentarii daca va place Ciate si daca aceasta colectie v-a atras atentia.^^

That’s all for today. Good bye, my beautiful friends!

10 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget