Presentare/Review: Complete Coverage Concealer by E.L.F.♥

by

Buna, fetelor!  Saptamana trecuta, cand ma aflam in fata laptopului citind diferite bloguri, mi-am adus aminte, din senin, de brand-ul E.L.F. si am zis sa le verific putin pagina sa vad ce preturi mai au produsele. Cand am vazut ca aveau reducere de 35% la orice produs m-am decis ca ar cam fi cazul sa mai dau si eu o comanda. Aceasta paleta de corectoare Complete Coverage Concealer a fost unul dintre produsele plasate in cos. Imi doream de ceva timp o paleta cu mai multe nuante de corector, care poate fi folosita intregul an, deoarece cu toate stim ca pe timpul verii nuanta pielii noastre devine mai intunecata si in timpul iernii bronzul dispare. Acum nu mai trebuie sa mai cumpar cate o alta nuanta de corector in fiecare sezon.

IMG_2094IMG_2098

Cand am deschis cutia si am vazut produsele din gama Studio, am fost foarte surpinsa de cat de bine si de profi arata ambalajul. Mi se pare un produs foarte foarte bun si avand in vedere pretul la care l-am achizitionat ( 14,50 RON), asta chiar ma face sa ma gandesc la o noua comanda destul de curand.

IMG_2103

Pensula inclusa in trusa este destul de mica si nu e prea de ajutor. Dar poti sa folosesti degetele sau o pensula speciala pentru aplicarea acestui produs. Acopera cearcanele foarte bine si  se aplica foarte usor.

IMG_2107

Poti gasi produsul aici.

That’s all for today. Good bye, my beautiful friends!

6 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget