How important is to choose a good makeup artist for your wedding day♥

by

Pe langa rochie, pantofi si coafura, consider ca machiajul poate crea acea diferenta frumoasa care ne face sa ne simtim extraordinar in ziua nuntii. Parul poate arata superb, rochia la fel dar daca machiajul nu se potriveste cu asteptarile si gusturile tale, atunci inseamna ca ai facut o alegere proasta cand ai sunat sa iti aranjezi programarea la makeup artistul recomandat de doamna in varsta ce sta vis-a-vis.

Este foarte important sa faci si un mic research inainte sa suni un makeup artist pentru a stabili o intalnire. E bine sa ii vezi “lucrarile” anterioare, sa iti intrebi prietenele daca au auzit de persoana respectiva si daca stiu cum lucreaza, etc. Ca viitoare mireasa trebuie sa stabilesti 2 intalniri: una inainte cu cateva zile de eveniment pentru machiajul de proba si una in ziua nuntii.

Gabriela Popescu este makeup artistul pe care il cunosc de ceva timp. Am vazut-o cum lucreaza la un atelier de makeup in aceasta toamana, apoi am fost modelul ei la targul de nunti ce a avut loc weekend-ul trecut. Mi-a placut foarte mult felul in care lucreaza, in primul rand pentru ca m-a intrebat cum vad eu un machiaj de nunta. Raspunsul meu a fost “in nuante de maro dar destul de dramatic”, iar ea a tinut cont de culorile sugerate. Puteti vedea mai multe machiaje de nunta si pe blogul ei AICI.

DSC_0833

DSC_0836

DSC_0840

DSC_0854

DSC_0874

 That’s all for today. Good bye, my beautiful friends!

5 Responses
 • Camilla
  februarie 6, 2015

  Love the makeup!!

  xxx
  Camilla
  http://avenuecamilla.com

 • Pandrea Florina
  februarie 16, 2015

  foarte frumos machiajul! ti se potriveste :)
  te pup

 • Cristina Cioba
  martie 18, 2015

  Love the make-up, she seems to be really skilled! i wish more women knew about the importance of a kick-ass make-up artist before their big day. I’ve seen so many awful looks, dark dark smokey eyes, white lids, pink lipsticks that it makes me sick! And just imagine looking at those awful pictures 20 years from now! Hrrrr! :(

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget