Review: Sephora Translucent Powder♥

by

Buna, fetelor! Se simte atat de bine sa ma intorc pe blog cu un nou review si cu acest sentiment de libertate pentru ca inca ma mai pot bucura de inca o saptamana de vacanta.♥ Astazi voi fi foarte scurta fata datile trecute, pentru ca am o zi destul de plina de activitati, dar tot vreau sa va spun impresiile pe care mi le-a lasat noua pudra translucida marca Sephora.

DSC_0010

Am cumparat pudra aceasta in urma cu cateva zile pentru ca aveam nevoie de destul de multa vreme de acest tip de produs \.Si pentru ca mai aveam inca 2 vouchere ramase, care erau primite de la iubitul meu, m-am gandit ca ar cam fi momentul sa trag o fuga pana in Sephora si sa vad ce fel de pudre au ei. In magazin, aici in Suceava, am gasit doar 2 tipuri de la 2 branduri: Sephora si Make Up For Ever. Cea de la Sephora este compacta iar cea de la Make Up For Ever era pulbere. Cea din urma era destul de scumpa si cu mult peste bugetul meu alocat unui produs de makeup, asa ca m-am hotarat sa o cumpar pe cea de la Sephora care costa 64 RON. Am avut ocazia sa incerc pudra de 2 ori pana acum, aplicand-o in zona ochilor pentru a fixa corectorul si iluminatorul.

DSC_0022

Ceea ce nu mi-a placut la acest produs este ca zona in care este aplicat devine foarte, dar foarte alba; parea ca si cum as fi aplicat faina pe fata. Poate nu sunt destul de obisnuita cu ea, avand in vedere ca e prima data cand folosesc o astfel de pudra, dar in viitor voi incerca cu siguranta si alte branduri. In afara de acest aspect, pudra chiar isi face treaba, tine intreaga zi si nu e necesara reaplicarea. Totusi, gasesc pretul destul d emare avand in vedere raportul calitate-pret.

DSC_0014

Nu voi reachizitiona acest produs.

Mi-ar placea sa aud ce tipuri de pudre voi folositi si de la ce brand-uri! Ati incercat acest produs? Care e parerea voastra ?

That’s all for today. Good bye, my beautiful friends!

4 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget