OOTD: Green, black, brown and white♥

by

Chiar daca afara este aproape primavara, soarele inca nu da semne ca vrea sa ramana pe cer si sa ne incalzeasca, asa ca outfitul meu inca se potriveste cu paleta de culori ce o port iarna.

Iubesc aceasta geaca si in special forma ei. Nu stiu cum se face dar inainte aveam doar geci scurte pentru iarna, iar in afara de paltonul portocaliu nu mai aveam in garderoba mea o haina lunga care sa fie sporty dar in acelasi timp si eleganta. Acum o saptamana am auzit-o pe una dintre prietenel mele vorbind de noua geaca lunga luata dintr-un magazin local, Tabita. M-am dus apoi sa vad daca am si eu sanse sa gasesc ceva potrivit pentru mine, si am dat de ea. Nu am mai stat pe ganduri, asa ca am achizitionat-o imediat.

Am purtat acest outfit in urma cu doua zile cand eu si Ana ne aflam in drum spre Boudoir Studio Prive, unde aveam sa ne alegem cu o noua coafura ( eu cel putin :) ) Ironia sortii, ca sa ii spun asa, a fost ca tocmai in acea zi aveam o zi destul de proasta pentru parul meu, si totusi arata atat de bine. Parca stia ca urmeaza sa fie tuns. Haha :)

Ce credeti despre acest outfit?

DSC_7320

DSC_7323

DSC_7360

DSC_7365

DSC_7422

DSC_7427

DSC_7607

That’s all for today. Good bye, my beautiful friends!

10 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget