Review: No more short eyelashes with Rimmel London Kate Mascara♥

by

Buna, tuturor! M-am intors cu un nou review! Se simte de parca ultimul post de acest gen a fost facut anul trecut si imi pare rau petru asta, dar astazi va voi vorbi despre rimelul Rimmel London Kate Moss care inca mai este la reduceri in magazinele DM.

Nu cred ca stiti, insa genele mele au fost mereu foarte micute si drepte. Din aceasta cauza era inevitatbil sa nu creasca in mine dorinta de a avea gene lungi si curbate, asta ducand la o continua achizitionare de diferite tipuri de rimele in speranta de a-l gasi pe cel potrivit.

DSC_7725

Ca sa fiu sincera, am cumparat acest produs pentru ambalaj! Da, am aceasta mare problema… Pare atat de luxos si frumos incat inima nu m-a lasat sa iau altceva.

Imediat ce am ajuns acasa, l-am si probat. Cine mai face asta? L-am pus peste stratul de mascara deja aplicat, iar efectul a fost de wow! pentru ca  mi-a facut genele sa para ca un evantai.

DSC_7737

A doua zi am incercat sa il folosesc doar pe acesta dar mi-am imprastiat produs pe pleoape din cauza formei periutei, care este foarte mare si care se foloseste cu usurinta doar daca ai o baza de rimel deja “construita”.

DSC_7745

De cand am achizitioat-o am folosit-o zilnic si chiar imi place ca genele mele au devenit visual destul de bogate si ies in evidenta.

Un singur lucru face ca acest produs sa fie enervant si asta nu mi s-a mai intamplat la nici un alt produs, este faptul ca atunci cand indepartez machiajul ochiului, intreaga mea fata devine neagra! Este inevitabil sa nu sfarsesc cu 2 cercuri mari si negre aflate in jurul ochilor. Nu inteleg care este problema sa, dar zilnic arat ca un panda pentru 2 minute pana imi spal fata cu gelul de curatare.

DSC_7744

Am vrut sa va arat diferenta dintre genele mele cand sunt date cu acest rimel si cand nu, insa in poze nu prea iti poti da seama… Dar stiu clar ca in realitate se vede foarte clar  si de aceea va recomand acest produs voua, acele fete care “va luptati” cu problema genelor mici si drepte.

That’s all for today. Good bye, my beautiful friends!

No tags 4 Comments 0
4 Responses
 • Andreea
  martie 16, 2015

  Nu mi-a placut niciodata vreau rimel de la Rimmel, pe asta nu-l stiu si recunosc nu am auzit de el pana acum.. suna interesant sincer :D
  Kisses

  • Julia Hasch
   martie 16, 2015

   Eu nu am mai avut de la ei, insa am prietene care erau foarte foarte multumite de rimelurile lor :)

 • Mayu
  martie 17, 2015

  Sound like we are similar! :D I have very short and straight eyelashes so I always use fake lashes instead of using mascara. However, if I use mascara, I always use lash power mascara from Clinique because this is the only one mascara that doesn’t make me a panda :)
  Looking forward to seeing more reviews♥

  xxx from Tokyo
  http://lazydirtykitten.blogspot.com

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget