Noaptea alba a creatorilor & designerilor de produs 2015

by

Buna, tuturor! Astazi am sa va vorbesc despre un eveniment tare drag mie, un eveniment la care am participat si anul trecut ca Blogger Oficial. De ce este drag mie? Asta pentru ca este printre putinele evenimente la care poti vedea creatii deosebite { hand made}, atmosfera fiind una foarte relaxata, iar persoanele care participa fiind indragostite de frumos.

Anul trecut am aflat din timp de selectiile pentru blogeri si m-am inscris, fiind acceptata. Anul acesta insa, am fost foarte trista cand am vazut ca evenimentul avea sa aiba loc in weekendul in care eu aveam deja planificata o plecare din oras din motive personale. In urma cu o saptamana mi s-au schimbat planurile, insa inscrierile erau inchise deja… Am fost foarte bucuroasa cand la 10 minute dupa ce am intrat pe usa Casino-ului,  Gabriela Popescu  a venit la mine si mi-a dat un badge de “Blogger Official“.

Pentru ca mai filmasem un video in aceeasi zi si cand am plecat de acasa bateria aparatului era full, dupa 20 de minute de filmat la eveniment aceasta s-a descarcat complet. Pe langa creatiile surprinse de mine in video au fost mult mai multe si imi pare foarte rau ca nu am reusit sa le filmez si pe acelea, insa sunt sigura ca veti putea gasi toate pozele pe pagina de Facebook a Revistei Atelierului .

Inca un eveniment reusit, unde m-am simtit foarte bine alaturi de prietenele mele si care a reusit sa ne reuneasca pentru o seara dupa cateva saptamani in care am fost prea ocupate pentru a ne mai vedea. Sper ca si anul urmator sa ma aflu in acelasi loc!

Ce parere aveti despre acest eveniment?

 Kisses, Julia

No tags 0 Comments 3

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget