Fond de ten Sephora ce merita incercat | Review

by

Buna, fetelor! Momentan ma aflu la mare si in timp ce imi beau cafeaua, m-am gandit sa va vorbesc despre fondul meu de ten preferat din ultima vreme pentru ca prea tare am amanat-o. Trebuia sa impartasesc si cu voi impresiile mele despre cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat pana acum. Este vorba despre Sephora Brightening & Hydrating Foundation care poate fi gasit in magazinele Sephora ( logic) la un pret de 65 lei. ( online nu il gasesc deloc.. daca il vedeti voi, poate ma ajutati cu un link :D )

In urma cu aproximativ o luna m-am hotarat sa imi caut si eu un fond de ten cu acoperire medie spre mare pentru ca voiam sa am macar un produs care sa ma salveze din impas in zilele in care vreau sa imi ascund micile pete pigmentare si cele rosii care uneori devin destul de agasante. In Sephora am cerut sfatul unui beauty adviser si am cerut 3 mostre din 3 fonduri de ten diferite ca sa le incerc si sa vad care imi place cel mai mult. Eu am un ten mixt momentan. Pana acum o luna, tenul meu era normal spre uscat, insa in timp a revenit la “forma” lui initiala. Dintre cele 3 fonduri de ten pe care le-am incercat, nuanta si formula produsului acestuia m-au cucerit complet. Si am sa va spun si de ce:

fond de ten sephora

Ceea ce am observat, cand mi-am uitat buretelul de machiaj acasa si am fost nevoita sa aplic fondul de ten cu pensula, este ca acesta se oxideaza si tenul pare sa fie foarte uleios. Deci, daca obisnuiti sa va aplicati fondul de ten cu pensula, acest produs nu este pentru voi. Insa, daca sunteti dispuse sa incepeti sa folositi buretelul de machiaj, atunci va recomand cu caldura acest produs. Eu il aplic mereu cu buretelul de machiaj de la Oriflame, al carui review & comparatie cu alti buretei puteti citi aici. Atunci cand este aplicat cu buretelul, efectul este atat de flawless si tenul nici nu arata incarcat! Pentru mine asta inseamna un mare plus!

Daca ati incercat acest produs sunteti de aceeasi parere cu mine? Daca nu, de ce?

Astept impresiile voastre :)

4 Responses

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget