#30daysofhealthylifestyle: Hip Hip Hooray!

by

Va dati seama din titlu deja ca saptamana a fost un adevarat succes, nu? Daa! Intr-un final am reusit sa ma tin de miscare in fiecare zi si sa nu mananc dupa ora 7:30, exceptie facand ultimele 2 zile din challenge. Am inceput chiar sa fac anumite abdomene, pentru ca ma simt foarte ambitioasa in ultimele zile :lol:

Un alt aspect, care consider eu ca este un plus, e faptul ca am mancat de post. Organismul meu imi multumeste in totalitate. De fiecare data cand postesc, tind sa mananc putin si des. Ceea ce ajuta stomacelul meu sa digere totul cat mai repede. Si cam acesta este update-ul pentru zilele 15-21 din challenge. Inca putin si il termin. Sa speram ca se va incheia cu bine!

1 Response
  • Georgiana Sabina
    noiembrie 30, 2016

    Si eu ar cam trebui sa o las mai moale cu tot felu de prostioare avand in vedere ca am avut o perioada in care nu mai beam nici sucuri si nici nu mai mancam snacks uri dar se pare ca il ultimul timp am cam tinut-o langa , eu n as putea sa nu mai mananc dupa ora 7.30 pt ca am cursuri pana la 8 si ajung acasa lihnita.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget