Rutina de ingrijire a unghiilor dupa oja semipermanenta | VIDEO

by

In urma cu 3 luni m-am hotarat sa imi pun oja semipermanenta si am decis sa imi iau apoi un kit si pentru acasa. Toate bune si frumoase pana cand am vazut ca tipa de la salon mi le pileste ca si cum as purta gel, deloc superficial cum s-ar presupune pentru o manichiura semipermanenta. Asa ca, dupa ce mi-am facut si eu acasa cateva manichiuri si am vazut ca nu imi tine lacul pe unghii, am decis sa fac o pauza si sa am grija de unghii. Am cercetat tot internetul si am aflat cum ar trebui sa actionez ca sa mi se regenereze cat mai repede.
M-am gandit sa va arat si voua astazi ce “tratament” puteti face daca tocmai ati renuntat la gel sau va aflati in pauza.
Si apropo, va urez Sarbatori Frumoase!
Pana saptamana viitoare v-am pupat!!

2 Responses
  • Nicoleta
    februarie 10, 2017

    Buna .am citit pe blogul tau si din curiozitate vroiam sa intreb daca ai urmat pasi corect in aplicarea lacului cu semipermanenta din cate stiu eu nu se pileste unghia la semi -permanentă doar la gel cand il îndepărtezi la semi cu un buffer usor matuiesti unghia pentru aderentă la baza si stratul de oja.imi fac singura si cu gel si semipermanenta mie si altor prietene .cliente.rude etc dar nici una nu sa plâns de unghi cu probleme ..

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget