Biroul meu din 2017

by

Mult timp am visat la un birou alb și mare care să fie doar al meu. În urmă cu 5 luni de zile l-am căpătat, însă l-am super aglomerat și încă nu arată așa cum mi-aș fi dorit. Pentru 2017 mi-am propus să îl aduc la stadiul visat și de unde puteam eu oare să îmi iau ideile?  De pe weheartit.com!

Am căutat poze care să conțină birouri cât de cât asemănătoare cu al meu ca să îmi pot atinge țelul mai ușor și să nu trebuiască să fac prea multe artificii. :)

Birou luminite

Primul birou m-a cucerit cu simplitatea lui. Îmi place foarte mult aranjamentul de pe perete. Eu deasupra am un panou de plută achiziționat din IPB și mi-ar plăcea să mai adaug chestii artsy pe lângă el. Acesta însă  nu are un laptop pe el și arată atât de curat doar datorită acestui aspect.

Birou alb 2

Al doilea conține chiar biroul de la Ikea după care m-am inspirat pentru a-l face pe al meu. Și din nou are ceva pe perete :) Întregul aspect este atât de echilibrat și de atent aranjat. Mi-ar plăcea să am și eu pe birou doar un ecran și nu laptop + ecran, așa cum am momentan. Asta îi cam mănâncă din spațiu însă pot mereu face 2 lucruri în același timp: să lucrez și să mă uit la seriale :))

Birou luminos

Acesta este foarte cozy și feminin. Strigă mai mult a mine decât cele de mai sus. Cheia? Florile și luminițele.

Birou fancy

Ultimul este foarte simplu și conține multe carnețele din câte observ. Asta nu va fi o problema! :)

Concluzia? Care este cheia biroului meu din 2017? Spațiul și achiziționarea de obiecte cute din Pepco. Curățenia trebuie instalată ASAP, iar rearanjarea obiectelor care tronează momentan  într-o dezordine nemărginită este un MUST-HAVE!

Voi cu care dintre cele 4 setup-uri ati merge?

psstFacebook: @juliahaschb

Instagram: @juliahaschb

5 Responses
 • Anca Pop
  ianuarie 14, 2017

  La mine nu merge niciunul =)) eu functionez cel mai bine in dezordine organizata :)) clutter makes me think

 • Georgiana Sabina
  ianuarie 15, 2017

  Toate mi plac dar din pacate biroul meu e instalat spre geam deci nu as putea niciodata mi pun chestii cute pe perete, poate doar daca m-as muta, oricum spatiul e destul de mic si inghesuit.

 • Denisa
  februarie 2, 2017

  Ultimul birou chiar este foarte frumos :) si mie imi place foarte mult culoare alb.

 • Maria
  mai 17, 2017

  Al treilea birou imi place cel mai mult :)
  Maria recently posted…Câteva motive pentru a folosi protecție solarăMy Profile

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget