#inJHscloset: Feeling demențial cu DressLily.com

by

Astăzi am să vă mai arăt câteva bluzițe și o rochie demențială pe care le-am purtat și răspurtat în luna decembrie, ceva de speriat. Înainte de asta vă las, așa cum v-am obișnuit, măsurile mele:untitled

Primul item este rochia care poate fi găsită AICI. Am purtat-o la evenimentul Beauty Bloggers Meeting Cluj și m-am simțit foarte bine în ea. Mi s-a potrivit lungimea de minune, având mărimea S. Fiind înaltă, aveam emoții la început cu privire la lungimea acesteia, dar aparent mi-a venit mănușă.

A photo posted by JULIA•HASCH (@juliahaschb) on

Bluzița de mai jos este preferata mea din această tură și asta pentru că are o formă drăguță și are mânecile diferite. Ea poate fi găsită AICI și puteți să vedeți și voi mai bine cum stă pe modelul lor :) Materialul e unul foarte subțire care cred eu că se folosește la confecționarea item-urilor pentru fitness. Pe mine asta nu m-a deranjat pentru că arată foarte bine!! Ea este în mărimea S.

Bluza neagra Dresslily

Bluzița aceasta conține culorile mele preferate :)) Eu în general sunt adepta bluzițelor care se pot purta cu maieu pe dedesubt. Îmi place look-ul și l-am adoptat de multe ori. :D Mă așteptam ca aceasta să fie mult mai lungă, deși este luată în mărimea M… Dacă vă uitați pe site AICI veți vedea cât de lungă pare pe manechin. De asta am și luat-o pe M. Vroiam sa fie cât mai lălâie pentru că așa îmi place. Însă s-a dovedit a fi o bluziță foarte mică :D

Bluza alba-gri Dresslily

Ultima bluză, care părea a fi ca o rochiță pe model ( click AICI) s-a dovedit o bluză scurtă, again, deși eu am selectat mărimea L. Îmi place mult print-ul și felul în care se așează pe mine. M-am obișnuit de acum să aleg bluzițele cu o mărime sau două mai mare decât port eu în mod normal ca să se așeze totul cât mai bine.

Bluza alb-negru Dresslily

Voi ați mai dat comenzi pe genul acesta de site-uri? Vi s-au potrivit mărimile?

P.S.: Dacă folosiți codul JHasch10 la orice comandă, aveți 10% reducere :)

psstFacebook: @juliahaschb

Instagram: @juliahaschb

2 Responses
 • Ciocoiu nicoleta
  ianuarie 11, 2017

  Imi plac bluzitele si rochia este demential de frumoasa .genul acesta de postari sunt pe placul meu ..☺

 • oanna
  ianuarie 11, 2017

  Foarte foarte dragute bluzitele , mie cel mai mult imi place rochia gri din poza a2a <3
  Kisses
  http://www.oannafashionsimbol.com

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Get Widget