Program săptămânal de curățenie- de printat

Posted on 2 minute de citit

De când am rămas încărcinată prima oară, capitolul curățenie a devenit un haos. În același timp ne-am mutat și la casă, așa că spațiul de lucru s-a dublat și forța mea s-a micșorat. Mult timp m-am simțit copleșită. Pentru o perioadă am avut și pe cineva care ne ajuta la acest capitol, dar parcă nu eram 100% mulțumită, așa că am rărit sesiunile. Am decis că cel mai bine funcționează pentru noi ajutorul la curățenie o dată la câteva luni și între timp să o întrețin eu. Din când în când iau câte o cameră sau loc din casă și o fac în detaliu, dar curățenia săptămânală mă copleșea pentru că nu reușeam întreaga casă într-o zi, așa că am decis să îmi creez un program săptămânal.

Astfel am decis ca în fiecare zi din săptămână să aloc puțin timp pentru fiecare secțiune după cum veți vedea în template. Dacă vă interesează și pe voi, îl puteți descărca gratuit de aici: template program săptămânal de curățenie. 

Eu l-am printat pe o foaie cartonată și l-am laminat ca mai apoi să bifez fiecare task realizat cu un marker pentru whiteboard. Voi puteți merge pe aceeași variantă sau îl puteți printa săptămânal pe foi clasice.

 

Sunt curioasă dacă deja foloseați metoda asta de curățenie sau cea dintr-un singur foc? Eu consider că după ce ai un copil, mulți ani nu mai reușești să cureți casa într-o zi… Doar dacă ți-l ia cineva de pe cap :)) Am I right?

Dacă decizi să folosești acest template, m-aș bucura enorm să îmi spui și mie💛 Mă poți tăgui și pe Instagram @juliahasch_

 

ce crezi?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.